BLI MEDLEM

Torshälla motorbåtsklubb, ett smart val för dig som vill dela på den gemenskap klubben erbjuder. Du kan bli medlem själv eller varför inte ansöka om medlemskap för hela familje och ta del av gemenskapen på slipen och på vår klubbholme st. Tallskär.

Som medlem i klubben har du alltid någon att fråga om råd, tillsammans har vi många års erfarenheter som vi kan dela med oss av till varandra.

Klicka på knappen här nedanför för att registrera dig i vårt medlemsregister. Länken öppnas i ett nytt fönster och tar dig direkt till systemet BAS.

Så här går det till

Du ansöker om medlemskap direkt i vårt medlemsregister och hamnar i kö bland andra sökanden. Vid nästkommande styrelsemöte tas ärendet upp för beslut om inträde. Det kan vara bra att du är tillgänglig ifall styrelsen har några kompletterande frågor till dig. Du kan se när klubbens styrelse sammanträder i vårt kalendarium.
Du kommer att bli informerad om beslutet så fort som möjligt efter att det är taget. Har du frågor eller funderingar kring ett eventuellt medlemskap kan du ta kontakt med klubbens ordförande. (Klicka här för att komma till kontaktuppgifter)

Torshälla motorbåtsklubb är en s.k. allmännyttig ideell förening. Klubben syftar till att främja lokalt båtliv och verkar för god sjösäkerhet, god miljö samt ett gott kamrat- och sjömanskap.