TMK:s Årsmöte 2023: En Resa Genom Vågor av Skratt och Beslut

Hej TMK-gänget!

Det är dags att dyka in i en berättelse som är lika fängslande som en båttur på en solig dag – vårt årsmöte 2023!

Fartyget är fullastat… Med medlemmar!
Tänk er scenen: Torshälla rådhus mötesrum, fyllt till brädden med 30 förväntansfulla TMK-medlemmar. Där, bland glittrande ögon och förväntansfulla miner, satt vi, medlemmar och en styrelse redo att navigera oss genom kvällens agenda.

Berättelser Från havets hjärta
Vår talangfulla Carina Larsen framförde verksamhetsberättelsen med sådan passion att man nästan kunde känna doften av havssalt i luften. Och gissa vad? Berättelsen fick grönt ljus!

Budgeten: Siffrornas Symfoni
Vår kapten, Lars Bohlin, presenterade årets budget och utfall. Det var som att lyssna på en symfoni, där varje siffra spelade sin unika melodi – och självklart godkändes detta mästerverk!

Revisorernas visa
Jan Malmquist med uppbackning av Ulla, vår egen revisions-skald, delade med sig av revisionsberättelsen. Och till vår glädje, och kanske lite till vår förvåning, fann vi den både informativ och engagerande. Även denna fick vår välsignelse.

En styrelse får godkänt
Stämman gav också styrelsen ansvarsfrihet för det kommande verksamhetsåret och ett stort tack för det hårda arbete och engagemang under det år som gått.

Framtidens Fyrar: Budgetförslag för Nästa År
Nästa års budget presenterades – och ja, ni gissade rätt, den godkändes! Ser fram emot ett år fyllt av nya äventyr och projekt.

Öns Framtid: En Motion med Barnens Bästa i Fokus
En motion om att göra St. Tallskär till en magnet för barnfamiljer röstades igenom. Förslag lades om att vi behöver besättning ombord som kan planera långsiktigt för St. Tallskärs utveckling samt en festkommitté som tar ansvar för att hålla ihop lite aktiviteter på vår klubb-ö. Vi ser fram emot linbanor (som var ett förslag på mötet) och trampbåtar – TMK blir snart barnens favoritdestination!

Nya och Bekanta Ansikten i Styrelsen
Val av styrelseledamöter och funktionärer gick av stapeln, och vi välkomnar både nya och återvalda ansikten. Vi litar på er att leda oss mot lugna vatten och spännande horisonter.

Miljö – Vårt Gemensamma Ansvar
Miljöfrågor diskuterades, med fokus på att sanera båtar och hålla slipområdet rent. Kom ihåg, varje liten insats för miljön räknas och vi behöver ta ansvar för en ren och fräsch slip, tillsammans!

Avslutande Tankar
Ett stort tack till alla som kom och bidrog till mötets framgång. Ni är hjärtat i TMK, och tillsammans gör vi varje år bättre än det förra!

Kom ihåg: Det är inte bara båtarna som får oss att flyta, det är gemenskapen. Tills nästa gång, håll fast vid rodret och njut av resan!

#TMK2023 #BåtlivetsGoda #TillsammansÄrViStarka


Ta en titt på protokollet här: LÄNK